Stimulativnim programom Podravka zbrinjava 276 radnika

Bez autora
Feb 03 2013

Podravka je izvijestila da je ovogodišnjim programom zbrinjavanja viška radnika obuhvaćeno 276 radnika Grupe Podravka kojima će biti isplaćene stimulativne otpremnine u iznosu od 4500 kuna za svaku godinu neprekinutog radnog staža u Podravki, a za taj će program tvrtka izdvojiti oko 39 milijuna kuna. Iz Podravke podsjećaju kako je nakon nedavno održanog sastanka s predstavnicima sindikata i Radničkog vijeća, Uprava tvrtke donijela odluku o povećanju iznosa stimulativne otpremnine s prvo ponuđenih 3000 kuna za svaku godinu radnog staža na 4500 kuna. Stimulativni program zbrinjavanja viška radnika nastavak je procesa restrukturiranja koji je nužan i s kojim želimo optimizirati troškove i povećati učinkovitost poslovanja te osigurati održivost radnih mjesta.

Stimulativnim programom Podravka zbrinjava 276 radnikaPodravka je izvijestila da je ovogodišnjim programom zbrinjavanja viška radnika obuhvaćeno 276 radnika Grupe Podravka kojima će biti isplaćene stimulativne otpremnine u iznosu od 4500 kuna za svaku godinu neprekinutog radnog staža u Podravki, a za taj će program tvrtka izdvojiti oko 39 milijuna kuna.

Iz Podravke podsjećaju kako je nakon nedavno održanog sastanka s predstavnicima sindikata i Radničkog vijeća, Uprava tvrtke donijela odluku o povećanju iznosa stimulativne otpremnine s prvo ponuđenih 3000 kuna za svaku godinu radnog staža na 4500 kuna, prenosi Hina.

Stimulativni program zbrinjavanja viška radnika nastavak je procesa restrukturiranja koji je nužan i s kojim želimo optimizirati troškove i povećati učinkovitost poslovanja te osigurati održivost radnih mjesta, rekao je predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik